stap

In het Landschap van Leren gaan veel trainingen op dezelfde manier. Er wordt eigenlijk weinig aandacht besteed aan een uniforme opbouw, borging en kennistoetsing: belangrijke didactische elementen. De kennis wordt overgedragen, de koffie wordt gedronken en nee, er zijn geen vragen meer – en vervolgens is de training afgerond. Probeer je een week later de stof terug te halen, dan zul je ontdekken dat er maar een klein deel is blijven hangen.

We zijn een gemêleerd gezelschap van stuk voor stuk doorgewinterde professionals. Wij wilden het anders doen. Dus gingen wij allemaal individueel op zoek naar een werkwijze die aansluit bij dat gevoel en de ambitie gericht op een hogere leeropbrengst voor individuele deelnemers. Daarin vonden we elkaar. Wij ontwikkelden een methodiek die voor ieder van ons het antwoord op het knagende gevoel gaf. Die ons unaniem 't gevoel geeft dat ’t wél kan. En tja, als een groep gelijkgestemde gepassioneerden écht met elkaar gaan sparren, stuiteren, sprankelen en bruisen, dan ontstaat er iets heel moois. Zoals E-ZY Learning.

Dit maakt trainen bij E-ZY Learning écht makkelijker:

checkmark round icon 18 Geen ‘doe het zelf’-training: door de personal trainer bij iedere training raak je en blijf je gemotiveerd om de training af te ronden én maak je de stof relevant voor jouw situatie.

checkmark round icon 18 Lesstof altijd binnen handbereik: je hebt altijd toegang tot het naslagwerk van de training. Ook maanden na de training kun je alles nog even rustig nalezen. Dankzij de app kan je overal en altijd werken aan je training.

checkmark round icon 18 Geen standaardtraining: de trainer helpt je de stof relevant te maken voor jouw situatie en de resultaten zijn per deelnemer meetbaar en volgbaar.

De 4 pijlers van E-ZY Learning

Blended Learning

E-ZY Learning combineert op maat individueel, groeps- en onlineonderwijs. De lesstof wordt multi-mediaal aangeboden met tekst, beeld en geluid en je oefent door middel van vragen. Een leervorm waarvan uit onderzoek blijkt dat het de beste leerresultaten geeft. Bovendien ervaren de meeste deelnemers deze methode ook als zeer prettig.

Blended Leerlijnen

E-ZY Learning beschikt over een compleet, gevarieerd en up-to-date trainingsaanbod. Als professional / kenniswerker vind je hier jouw passende training of zelfs complete leerlijn. Stel zelf eenvoudig je trainingspakket samen of laat je adviseren om tot een mooie combinatie te komen. Zo werk je aan zowel je persoonlijke als je professionele ontwikkeling.

Blended Lifestyle

Alleen leren in een (virtueel) klaslokaal of achter je bureau? Dat is bij E-ZY Learning niet nodig. De wereld wordt jouw leeromgeving. Je kunt leren in de bus of tram, wanneer je de trein hebt gemist, bij het koffieapparaat of ‘s avonds op de bank tijdens een reclameblok. Al die momenten waarin je naar je smartphone grijpt, bieden nu een kans om aan je ontwikkeling te werken.

Blended Didactisch Model

Alle trainingen van E-ZY Learning volgen het wetenschappelijk bewezen didactisch model van de microtraining. Bij deze methode wordt de aan te leren kennis aangeboden in kleine, behapbare stukjes. Door op verschillende manieren met deze stukjes kennis aan de slag te gaan leer je stap voor stap de lesstof. Zo onthoud je niet alleen de zaken beter, maar krijgt het ook een vaste plek in je dagelijks functioneren.

Wist je dat...?

…je bij een training van E-ZY Learning helemaal geen boeken, syllabi of andere materialen nodig hebt? Het enige wat je hoeft te gebruiken is een smartphone, waar je de app op installeert.

Dan wijst de rest zich vanzelf!

@Hans:

Waar gaan we voor?

“In deze dynamische 21ste eeuw zie ik het als onze missie om de manier waarop de medewerkers hun kennis leren en organisaties deze kennis beheren, te verbeteren. Professionals moeten Future Fit worden.”

We gaan voor:

 • Wijzer maken
 • Zelfstandiger maken
 • Beter maken

Maar dan wel op een aantoonbare effectieve, en gemakkelijk mogelijke manier.

“Ik zie het als onze roeping om zaken voor de deelnemers tot in de puntjes te faciliteren. Zij zijn immers de klant van onze klant. Elke deelnemer vanuit zichzelf en op eigen kracht in staat om ontwikkeling door te maken."

We staan voor:

 • Relevante trainingen aanbieden
 • State of the art techniek
 • Didactisch optimaal

Geen training zonder trainer: ongeacht de vorm, aan elke training is een trainer verbonden.

@Gerco:

Waar staan we voor?

@Nieke:

Wat is het nut?

“Onze passie ligt bij de lerende organisatie. Organisaties die haar medewerkers in staat stellen om door scholing, ontwikkeling en initiatief voortdurende beter te worden. Die medewerkers op ontwikkelingsreis sturen om zichzelf opnieuw uit te vinden.”

Dat heeft positief effect op:

 • Humans Resource Development
 • Teaming
 • Duurzame inzetbaarheid

Wij geven handjes en voetjes aan het implementeren van deze ambitie. Altijd een vinger aan de pols.

"Wat ons betreft naar heel veel tevreden klanten en deelnemers. Meer en meer zien onze klanten dat E-ZY Learning echt anders is. Dat leven lang leren niet levenslang is, maar dat het prima in de hybride manier van werken past."

Wat levert dat op:

 • Zelfredzaamheid
 • Probleemoplossend vermogen
 • Zelfsturing

E-ZY Learning verrijkt zo het future fit fundament voor de lerende organisatie.

@Peter:

Waar naartoe?

@Hein:

Waar vandaan?

“Tja, eigenlijk van overal en nergens. We hebben zoveel verschillende achtergronden, ervaringen, motieven en ambities, dat we eigenlijk het beste gelegenheidsteam zijn dat je je maar kunt wensen."

Wat nemen we mee?:

 • Brede basisopzet
 • Specialistische kennis
 • De wil om het altijd beter te doen

E-ZY Learning is het beste van allerlei werelden, verenigd in techniek die je altijd bij je hebt.

Meld je nu aan voor een training

Heb jij net een zetje in de goede richting nodig? Kijk dan meteen in ons trainingsoverzicht.


© E-ZY Learning