stap voor

Wat is het STAP-budget?

STAP staat voor 'Stimulatie Arbeidsmarkt Positie'. Het STAP-budget is een overheidssubsidie om jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Tegen een ruime vergoeding van maximaal € 1.000, kun jij een training volgen om je kennis uit te breiden, jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Gratis en voor niets.

STAP via E-ZY

Ons advies is om jouw training volgens onze methodiek te volgen. Zo ben je flexibel in je leermomenten, kun je vertrouwen op het grootste kennis rendement en word je ook nog persoonlijk begeleid door een trainer. 

Voor wie?

Het STAP-budget is voor iedereen; of je nu op zoek bent naar een leuke baan, in loondienst bent, zzp’er of een eigen onderneming hebt, het STAP-budget helpt je vooruit. De basisvoorwaarde is onder andere dat je ouder bent dan 18 jaar en nog niet de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt hebt.

Hoe nu verder?

Zoek een training uit die wij speciaal hebben samengesteld voor de STAP-budget regeling. Klik op de titel van de gekozen training en scroll op die pagina naar de knop “aanvragen STAP budgeten volg het stappenplan. Je hoeft de training dus niet in de winkelwagen te plaatsen. 

🎓 Open ons STAP-budget trainingen overzicht 🎓

Wil je persoonlijk geïnformeerd worden?

We kunnen ons heel goed voorstellen dat je meer informatie nodig hebt om de juiste keuze te gaan maken. 
Wij nemen graag telefonisch contact met je op om de mogelijkheden goed uit te leggen.
Geheel vrijblijvend natuurlijk. Vul je naam, e-mailadres en nummer in en wij bellen je zo snel mogelijk.

Vergeet niet je naam in te vullen.
Controleer je e-mailadres.
Vergeet niet je telefoonnummer in te vullen, zodat we je rechtstreeks kunnen bereiken.
Controle mislukt.

© E-ZY Learning